home

Nekretnine i konsalting

wallpaper

Projektovanje i menadžment gradnje

flight_takeoff

Turistička ponuda

local_taxi

Iznajmljivanje auta i smještaja

O nama

O kompaniji DiamondGroup:

Diamond Group je bosansko-hercegovačka kompanija sa sjedištem u Sarajevu, nastala nakon dvodecenijskog iskustva i rada na različitim i složenim poslovnim aktivnostima vezanim za usluge na polju nekretnina, turizma te usluga smještaja i prijevoza turista.

Zadovoljni klijenti širom svijeta – iz Kuvajta, Emirata, Qatra, Saudijske Arabije, Bahrejna, Omana, Turske kao i iz evropskih zemalja, su naša najveća referenca.

Mi smo tu da svojim klijentima pružimo maksimalno zadovoljstvo i privatnost u uslugama koje koriste. Stalno pružajući viši nivo usluge i raznovrsnost ponude, pokazujemo svoje liderstvo u djelatnostima koje smo razvili pod imenom kompanije, “Diamond Group”.

Čime se bavimo:

DiamondGroup - Nekretnine i konsalting

Ako želite prodati/kupiti ili iznajmiti/unajmiti stambenu ili komercijalnu nekretninu, ili želite zastupanja, savjetovanje i procjenu nekretnine, naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju.

Pročitajte više
DiamondGroup - Projektovanje i menadzment gradnje

Ako trebate idejno rješenje i dozvolu za gradnju Vašeg doma, ili imate već postojeći projekat, a niste sigurni s kim da ga kvalitetno realizujete, tu smo da Vam pomognemo da preuzmete ključeve Vašeg doma u roku.

Pročitajte više
DiamondGroup - Turizam

Turizam je najbrža rastuća privredna grana u Bosni i Hercegovini sa velikim potencijalom za razvoj turističkog sektora. Istražimo zajedno ljepote Bosne i Hercegovine i regiona kroz prilagođene turističke aranžmane.

Pročitajte više
DiamondGroup - Iznajmljivanje auta i smjestaja

Prepoznali smo sve potrebe i očekivanja gosta koji želi provesti lijep odmor i osjećati se ugodno u Bosni i Hercegovini. Ako Vam treba automobil ili smještaj kontaktirajte nas za ponudu po Vašim potrebama.

Pročitajte više

Dio fotografija:

Klikom povećavate fotografiju, pomjeranjem desno dobijate više fotografija.
Besplatno savjetovanje
Nudimo Vam usluge besplatnog savjetovanja, bilo da želite posjetiti BiH, poslovati u njoj ili imate nekih nejasnoća i trebate informaciju više.
Ključ u ruke
Ako imate projekat za Vaš dom, a želite da on bude izgrađen sigurno, kvalitetno i u vremenskom roku, DiamondGroup je sigurno Vaš najbolji izbor.
Na pravom ste mjestu
Ako imate dvorište ili baštu kojoj želite dati moderan izgled i uređenje, te tako napraviti Vama drag kutak, kontaktirajte DiamondGroup još danas.
Vrhunske usluge
Mi smo tim koji iza sebe ima hiljade realizovanih kvadrata, i zbog toga smo sposobni odgovoriti na sve Vaše zahtjeve i ponuditi rješenje za sve Vaše probleme.
Fleksibilnost
Nemojte pristajati na generičke ponude drugih. Na svaki Vaš konkretan upit, naš tim daje ponudu koja je prilagođena i prihvatljiva Vama kao pojedincu, ili grupi.
Diskrecija
Zaštita Vaših podataka nikada nije bila važnija, zbog toga posebnu pažnju pridajemo tome da sve naše usluge koje koristite budu samo Vaša privatnost.

Nazad na naslovnicu

Početna

arrow_right_alt